Vaihtoremontti

Remontoimme vuokra-asuntoja jo nyt 157 asunnon kuukausivauhdilla, joten uskallamme siis luvata, että tarjoamamme palvelu on nopea ja kustannustehokas.

Vaihtoremonttimme on suurille vuokrataloyhtiöille kehitetty ja pitkälle hiottu remonttimalli, jonka lähtökohtana on oikean hintainen ja laadukas lopputulos.

20 vuoden kokemuksella tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja olemmekin pyrkineet tekemään vaihtoremontin asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi. Käsittelemme työtilaukset keskitetysti ja nopeasti, jolloin saamme esimerkiksi kylpyhuoneet heti purettua ja kuivumaan. Näin minimoimme asunnon tyhjilläänoloajan ja vuokratappiot.

Sertifioitu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa remontit aina ennalta sovittuna ajankohtana, avaimet käteen -periaatteella ja yksikköhinnoiteltuna.

Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat mm.

 • Kuivat tilat 
  Seinien, kattojen sekä kalusteiden maalaustyöt ja tapetoinnit
 • Kosteat tilat
  Kosteiden tilojen remontit kokonaispakettina rakenteiden kuivauksesta ja LVI-S-töistä aina valmiiseen lopputulokseen asti. Pintaratkaisuihimme kuuluvat mm. matto- ja laattaratkaisut sekä muovi-, epoksi- ja polyuretaanipinnoitteet.

 • Lattiat
  Laminaatit, matot ja listoitukset.
 • Keittiöt
  Kalusteasennukset leikkuulautojen uusinnasta aina kokonaisvaltaiseen keittiöremonttiin LVI-S-töineen
 • Porrashuoneet
  Porrashuoneiden saneeraukset yksilöllisesti, nopeasti ja asukkaat huomioiden
 • Siivous
  Koska toimitamme remontit muuttovalmiina, kuuluu myös perusteellinen siivous tarjoamiimme palveluihin.

Ota yhteyttä!